Testimonials

Ik heb het wandelcoach traject ervaren als een heel intense vorm van begeleiding. Voor mij was het belangrijk om te weten dat Fenny een psychologische opleiding heeft gevolgd. Ze past haar kennis toe tijdens het wandel-coachen, een super combinatie! Het was fijn om buiten in de natuur te zijn en al het 'moeten' even achter me te laten. De wekelijkse mailtjes herinnerden mij er aan dat het zo belangrijk is om tijd voor jezelf te nemen. Ze stimuleerden mij ook om steeds weer met dingen aan de slag te gaan. Deze vorm van hulpverlening is 'anders' dan wat we kennen, maar zo verrijkend. Een aanrader!

— Karen Van Rompaey, Geel

Ik zat in de put en had nergens meer zin in. Ik zag de toekomst somber in. Op aanraden van iemand uit mijn omgeving, nam ik contact op met Fenny. De vier wandelingen verspreid over een periode van enkele maanden hebben mij veel meer opgeleverd, dan de tien sessies die ik eerder had met een psycholoog. Het wandelen werkt goed! Het is veel fijner dan dat stijve gedoe, waarbij je in een kamer tegenover iemand zit en je op die manier een uur vol moet praten. De oefeningen die Fenny onderweg met mij deed hebben mijn ogen geopend. De rust is terug in mijn leven. Ik kan weer genieten van allerlei leuke dingen met vrienden en familie.
Blijf vooral zo doorgaan, Fenny. Je zult nog veel mensen kunnen helpen.

— Jan, Mol

Het was hoog tijd voor rust in mijn hoofd, rust in mijn leven. De wandelcoaching kwam als een geschenk uit de hemel. Door Fenny’s warme persoonlijkheid en aanmoedigende woorden, voelde ik me snel bij haar op mijn gemak. Vier rustgevende wandelingen en gesprekken in de natuur hebben mij nieuwe inzichten opgeleverd. Het lukt mij nu om rustmomenten voor mijzelf te creëren en daar ook van te genieten. Met de verschillende oefeningen die mij werden aangereikt, kan ik ook zelf aan de slag. Fenny creëert tijdens de wandelingen een ontspannen en veilige sfeer. Ik ben er van overtuigd, dat ze ook voor andere mensen nog veel gaat betekenen.

— Neske, Olen

De wandelingen met Fenny en haar manier van coachen hebben een onuitwisbare indruk op mij gemaakt. De eerste wandeling leverde mij meteen meer energie op. Ik kreeg zin om weer dingen te ondernemen zoals; piano spelen, naar de bioscoop gaan en naar de radio luisteren. Ik had er als een berg tegen op gezien om mijn verhaal te doen, maar bij Fenny voelde ik mij meteen op mijn gemak. Zij neemt de tijd, ze luistert, onthoudt en stelt de juiste vragen. In het bos ervaarde ik lucht en ruimte. De coachgesprekken hebben mij rust en duidelijkheid gebracht en ik zie nieuwe mogelijkheden. Ik weet wat mij te doen staat: opruimen, loslaten en vooruit kijken!

— Hannah, Mol

Voordat ik aan het wandelcoach traject begon, was ik net werkloos geworden. Een onzekere tijd brak aan, waarin ik moest proberen de draad weer op te pakken. De wandelingen met Fenny waren heerlijk rustgevend. Ik knapte heel erg op van het wandelen, het letten op mijn ademhaling en het genieten van de mooie natuur om ons heen. We voerden fijne gesprekken, waarbij Fenny mij steeds de juiste vragen stelde. Dat leidde ertoe dat ik na iedere wandeling, met een aantal actiepunten naar huis ging. Het lukte mij om de dingen op een andere manier te gaan bekijken. Positief en strijdlustig ben ik allemaal zaakjes gaan regelen. Al snel besefte ik goed bezig te zijn en zag ik het allemaal minder zwart. De wandelcoachgesprekken hebben geleid tot meer innerlijke rust, waardoor ik de dingen weer beter aan kan.  Ze hebben me geholpen om een juiste balans te vinden in bepaalde dingen. Heel fijn en opbeurend!

— Yvonne Tjoonk-Boon, Mol