Over Mij

Ik ben Fenny Heemstra, gecertificeerd wandelcoach en eigenaar van 'Opladen in de natuur'. Daarnaast ben ik werkzaam als zorgleerkracht op de Europese school, Mol.

Na jarenlang voor de klas te hebben gestaan, volgde ik de opleiding Toegepaste psychologie (2008-2013). Al snel na het behalen van mijn bachelor diploma bedacht ik me, dat ik niet tussen vier muren wilde blijven zitten om mensen te helpen. De Post HBO Wandelcoachopleiding kwam op mijn pad en sindsdien wandel ik wekelijks met mensen in het Prinsenpark in Retie. En dat geeft enorme voldoening. Wandelend coachen werkt!

Net als veel mensen om mij heen, heb ik het per definitie druk. Ook ik leg de lat hoog en vind het lastig om alle ballen in de lucht te houden. Periodes van fulltime werken, parttime werken en studeren wisselden elkaar de afgelopen jaren af. De zorg voor het gezin en opgroeiende kinderen stond lange tijd centraal. Ook bij mij sloeg de vermoeidheid en de stress toe. Ik begrijp waar mijn klanten last van hebben.

Als oplossingsgerichte coach begeleid ik hen en help ik hen ontdekken wat hun authentieke wensen zijn in dit leven. In de natuur komen ze sneller tot zichzelf en tot de kern. Positief veranderen is mogelijk vanuit de kleine dagelijkse bewustwordingen. Stap voor stap komen ze dichter bij hun doel. Ze ontspannen en komen tot rust.

Ben je benieuwd hoe het wandelcoachtraject wordt ervaren?
Lees hier enkele testimonials.

Wil je graag meer informatie of heb je vragen?
Neem contact met mij op. Ik help je graag verder!