Submitted by fenny.heemstra on di, 02/05/2019 - 17:12
tekst op bankje

Kou, sneeuw, regen...

Niet iedereen houdt er van maar ik wel. Het is namelijk geweldig coach-weer!

De afgelopen maanden wandelde ik met cliënten, die in de frisse buitenlucht antwoord vonden op hun vragen. Gemotiveerd trotseerden zij weer en wind om hun doel te bereiken en succes bleef niet uit. Daar word ik blij van en mijn cliënten trouwens ook ;-)
 

Soms mist, soms regen, vaak kou, maar ook regelmatig zon. Het bewust voelen en ervaren van al die weersomstandigheden en het simpelweg genieten van ‘buiten zijn’ schept ruimte in je hoofd. Ruimte voor nieuwe, verfrissende, relativerende gedachten en ideeën die je helpen bij het aanpakken van je probleem. De herfst, de winter en het voorjaar lenen zich uitstekend voor het volgen van een wandelcoach-traject. 

 

Zou het ook iets voor jou kunnen zijn, zo’n coach-traject? 

Hoe gaat het met je? Heb jij een probleem of een hulpvraag waar je zelf geen raad mee weet? Zorg jij goed voor anderen, maar vergeet je daarbij jezelf? Steven je misschien zelfs af op een burn-out? Ik wil je graag helpen.

 

De meeste van mijn cliënten lopen al lange tijd rond met hun problemen. Ze hebben vaak al van alles geprobeerd om hun situatie te verbeteren, maar zonder succes. Ze willen hun familie en vrienden er niet meer mee lastig vallen. Ze beseffen dat ze zelf actie moeten ondernemen en willen allemaal écht dat er iets verandert. Tijdens het wandelcoach-traject blijkt dát dan opeens te lukken. Lees wat een aantal van hen er zelf over schrijft onder het kopje ‘Testimonials’.

 

Ben je geïnteresseerd? Wil je de zomer zorgelozer tegemoet gaan? Informatie over het ‘Take-care’ wandelcoach- traject vind je op deze website. Een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis en uiteraard vertrouwelijk. Je kunt me al je vragen stellen en het verplicht je tot niks.

 

Take care!